dijous, 3 de juliol del 2014

ENGLISH DRAMA 2nd ESO

CHARADES
En aquesta edició de portes obertes els alumnes de 2n ens vam engrescar a participar d’una manera molt original. Tenint en compte que l’escola estrenava teatre i que el tema d’aquest any eren les arts escèniques, què millor que convertir-nos en actors per un dia!

Com que un dels nostres objectius principals era implicar el públic, vam decidir interpretar escenes molt conegudes de pel·lícules de Disney i proposar als assistents d’endevinar allò que estàvem representant. Les escenes seleccionades foren extretes de Snow White, The Lion King, The Beauty and the Beast i Cinderella.

Durant les hores d’anglès vam preparar els diàlegs i polir la pronunciació. Quant als assajos, vàrem esgarrapar minuts d’algunes tutories per poder treballar millor en equip.


Malgrat els nervis inicials, l’espectacle va ser tot un èxit i en vam sortir d’allò més contents. Tots vam fer un gran esforç per aprendre’ns els diàlegs en anglès i per superar la vergonya d’haver d’interpretar allò que dèiem tant amb el cos com amb la veu. De fet, l’activitat ens va servir per descobrir que tenim més d’un artista a la classe, que no desentonaria pas a Broadway! 











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada