dilluns, 1 de juny del 2015

MAIL PAL PROJECT WITH HOLLAND

UNA VISITA MOLT ESPECIAL

Divendres 29 a la tarda els de segon vam rebre una visita molt especial; ens varen visitar la Diana Klok i la Bernadette, dues professores de l'insitut WerediDrie de Valkenswaard, Holanda, amb el qual hem dut a terme el projecte Mailpal

El projecte consistia en comunicar-nos durant uns mesos amb alumnes de segon d'ESO del seu institut utilitzant diferents mitjans: el correu electrònic, l'Skype, el Whatsapp, etc. Tot plegat ens va permetre descobrir el dia a dia dels nostres companys holandesos, alhora que també compartíem amb ells un trosset de la nostra cultura. En acabar, vam lliurar un projecte per escrit i també vàrem fer unes presentacions orals davant de tots els companys. 

Una de les nostres primeres connexions!

 

Alguns dels nostres projectes







  
Aprofitant que teníem les presentacions orals gravades, durant la visita de les professores holandeses els en vàrem ensenyar algunes i ens van felicitar pel nostre nivell d'anglès. Així mateix, també vam aprofitar per preguntar-los força coses sobre el seu sistema educatiu, que és molt diferent al nostre, i d'altres curiositats sobre alguns dels nostres mailpals.

Abans de marxar, les vam obsequiar amb un tastet de l'obra de teatre en anglès que estrenarem dijous dia 18 de juny al teatre de l'escola, i ens vàrem fer una foto conjunta. 

Aquí teniu una petita mostra d'una tarda molt entretinguda: 












Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada